Üye Girişi

Bir hesabınız mı var? Giriş Yap

Bir hesabınız mı var? Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

SÜPER PROMOSYON 2024 ORTA AVRUPA TURU 7 Gece 8 Gün  PVB

SÜPER PROMOSYON 2024 ORTA AVRUPA TURU 7 Gece 8 Gün PVB

7 Gece 8 Gün 3* ve 4* Oteller

30 Haziran 2020 Bu Fiyattan Son 4 Kişi

  • 11.05.2024 599.00 EUR
  • 25.05.2024 599.00 EUR
  • 16.06.2024 799.00 EUR
  • 22.06.2024 599.00 EUR
  • 06.07.2024 699.00 EUR
  • 20.07.2024 699.00 EUR
  • 03.08.2024 699.00 EUR
  • 17.08.2024 599.00 EUR
  • 31.08.2024 599.00 EUR
  • 28.09.2024 499.00 EUR
  • 12.10.2024 449.00 EUR
  • 26.10.2024 449.00 EUR
  • 09.11.2024 499.00 EUR
  • 23.11.2024 449.00 EUR
  • 14.12.2024 449.00 EUR
  • 21.12.2024 449.00 EUR
Kişi başı 449,00 EUR 'den itibaren 16.298,70 TL

  1. 1. Gün
    İSTANBUL-PRAG

    Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali acente kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 07.00’da buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC303 tarifeli seferi ile 10.10’de Prag’a hareket. Yerel saat ile 11.00’da varışın ardından özel otobüsümüz ile Prag’a transfer. Varışımızın ardından Prag şehir turumuzda Prag’ın ortasından geçen Vltava nehri, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde gotik tarzda 30 Aziz Heykeli ve Prag manzaraları ile meşhur Charles Köprüsü, Turistik Karlova Caddesi, eski şehir meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik saat kulesi, TYN Kilisesi ve dünyaca ünlü markaların mağazalarının bulunduğu Paris Caddesi, görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman ve otelimize transfer. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek açık büfe yemekli ekstra Vltava Nehrinde tekne turu. Prag’ın muhteşem gece manzarasını müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Mühendislik harikası müthiş kanal geçişleri ve şehir manzaları sizleri hayran bırakacak bu turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Tur sonrası özel otobüsümüz ile otele transfer, geceleme otelimizde.

    Ekstra yemekli Vltava Nehrinde açık büfe tekne turu: 50 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, açık büfe menü,1 soft içecek)

  2. 2. Gün
    PRAG

    Sabah kahvaltısının ardından Prag şaheserleri & Karlovy Vary turu. Prag şehrini tepeden en iyi noktadan görebileceğimiz Cumhurbaşkanlığı Sarayını, yapımının 600 yıl sürdüğü neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barındıran St. Vitus Katedralini, Prag’ın en şirin ve tarihi evlerinin bulunduğu kale bölgesini, çeklere göre Dünya’nın en dar sokağını, Vltava nehri kıyılarından Charles köprüsünü en iyi fotoğraflayabileceğiniz noktadan keyifli bir yürüyüş ile gezinti yapacağız. Şehrin görülmesi gereken tarihi ve turistik noktalarını gördükten sonra özel otobüsümüz ile Batı Bohemia Karlovy Vary bölgesinin en önemli turistik noktalarından ziyaret edeceğiz. Kentte sıcaklıkları 30-72 C arasında değişen 12 içmece termal kaynak bulunmaktadır. Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli, Dvorak`ın, Mozart`ın, Göthe`nin, Beethoven`ın, Puşkin`in evlerini görecek,12 farklı içmece termal suyun çıktığı galerileri ziyaret edeceğiz. Ayrıca kristal, porselen, granit, kehribar taşlarının, diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının ve kozmetik üzerine meşhur çek kremlerinin satıldığı turistik fabrika satış mağazalarından alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. İçilebilir termal özelliği olan doğa harikası Karlovy Vary’de birbirinden şifalı ürünlerin, kremlerin satıldığı mağazaları rehberiniz eşliğinde gezebilirsiniz. Tur bitiminde Prag’a transfer. Prag’a varışımızın ardından serbest zaman. Prag’a varışımızın ardından serbest zaman. Akşam Eksta Çek yerel folklor Gecesi ve yemeği bu turumuzda lokal restaurantta yerel müzisyenlerin, çekya folk danslarını izlerken çek mutfağının tatlarını yiyeceğiz. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

    Ekstra Prag şaheserleri & Karlovy Vary turu: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik)

    Ekstra Çek yerel folklor Gecesi ve yemeği.: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit menü, soft içecek dahildir)

  3. 3. Gün
    PRAG

    Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz tam gün Ekstra Dresden (Almanya) Kültür ve Alışveriş turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan muhteşem tarihi yapılarıyla Dresden şehir merkezini, Fraunkirche’yi, Zwinger Sarayını, Brulshl terası, Kral yolu, Elbe Nehri, MartinLuther heykeli, Hof Kilisesi, Semper Operası, eski şehir meydanı görülecek yerler arasındadır. Ardından Doğu Almanya’nın en güzel şehirlerinden olan ve UNESCO tarafından dünya mirası koruması altına alınan şehirde alışveriş ve gezinti için serbest zaman. Dünyaca ünlü elektronik, giyim, çikolata vb markaların en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz, Dresdene giderken yol üstünde alternatif olarak Terezin Kampı turumuza katılabilirler. II. Dünya Savaşında Nazi toplama kampı olarak kullanılmış, Terezin Kampı misafirlerimizin büyük ilgisini çekecektir. Rehberinizin bilgilendireceği saatte Prag’a otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

    Ekstra Dresden (Almanya) Kültür ve Alışveriş turu: 70 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir)

    Terezin Kampı: 30 Euro (kişi Başı) Katılmak isteyenler için Dresden turu yol üzeri gerçekleşecektir.

  4. 4. Gün
    PRAG-VİYANA

    Sabah kahvaltısının ardından Viyana’ya hareket, yol üstü turumuzda arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Cesky Krumlov turu. Müthiş bir Orta Çağ Kasabası olan Cesky Kurumlov, Çekyanın değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda UNESCO tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan saklı kalmış bir kasabadır. Kominizm’in en koyu dönemlerini yaşamış Cesky Kurumlov, 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. Cesky Krumlov`a hayran kalacaksınız. Cesky Krumlov turumuz sonrası Viyana yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımızın ardından Viyana panoramik şehir turu. Viyana şehir turunda görülecek yerler arasında; Hundertwasser House, Opera Binası, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Hofburg Sarayı ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır. Turumuzu takiben serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer ve yerleşme.  Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra organize edilecek Avusturya Grinzing Gecesi turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Viyana merkezine 20 dakika uzaklıkta bulunan Grinzing kasabasının küçük ve şirin evlerinde, tipik Viyana Heuriger tarzı müzikleri eşliğinde ünlü şnitzellerinin tadına bakıyoruz. Turumuz sonrası otelinize transfer ve geceleme otelimizde.

    Ekstra Cesky Krumlov Turu: 40 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dâhildir.)

    Ekstra Avusturya Grinzing Gecesi Turu: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit menü, soft içecek)

  5. 5. Gün
    VİYANA

    Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile Ekstra Doğa harikası Hallstatt gölü & Mozartın şehri Alp kasabası Salzburg turu. Müthiş doğa manzaraları eşliğinde Hallstatt’a hareket. Hallstatt, Avusturya'da bir bölge olan Salzkammergut'da eşsiz doğası ve Alplere sırtını yasladığı manzarası ile Avusturya Alpleri’nin en romantik bölgesi olarakta adlandırılmaktadır. Avusturya’nın en önemli Alp göllerinden ve Dünya’daki en eski tuz madeninin bulunduğu Hallstatt, UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer almaktadır. Adeta cennetten bir köşe olarak adlandırılan kasabada hediyelik eşya, turkuaz rengi göl kısıyında keyifli Alpler resmini seyrederken kahvenizi yudumlama fırsatı yakalayacaksınız. Müthiş doğa manzalarına tanıklık edeceğimiz bu harika kasabada rehberinizin anlatımlarıyla serbest zaman. Hallstatt turumuz sonrası Salzburg, Mozart'ın doğup büyüdüğü şehir, Alp dağlarının eteklerinde yer alan doğası ve tarihiyle dört mevsim turistlerin ilgi noktası olmuştur. Salzburg’da gerçekleştireceğimiz şehir turu esnasında Old Town, Mozart'ın Evi, Salzburg Müzesi, Festung Hohensalzburg Kalesi, Salzburg Katedrali, Mirabell Sarayı, Doğa Tarihi ve Teknoloji Müzesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Vereceğimiz serbest zaman esnasında 1700 yılında açılmış ve birçok sanat, tarih adamını misafirlik eden Café Tomaselli’de kahvelerinizi yudumlama şansı yakalayacaksınız. Salzburg şehir turumuz sonrası şehirde serbest zaman ve Viyana’ya geri dönüş. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile klasik müziğin başkenti Viyana’da ekstra Viyana’nın ünlü klasik müzik konserlerinden birini izleme imkânı. Geceleme otelimizde.

    Ekstra Doğa harikası Hallstatt gölü & Mozartın şehri Alp kasabası Salzburg turu: 80 Euro (Kişi Başı)

    Ekstra Viyana Konser Turu: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, üst kategori konser bileti dahildir.)

  6. 6. Gün
    VIYANA-BUDAPESTE

    Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Budapeste’ye hareket ediyoruz. Yol üzerinde ekstra Bratislava turu rehberimiz tarafından düzenlenecektir. Bratislava, Slovakya Cumhuriyetinin başkenti ve en büyük şehridir. Tuna Nehri kıyısında yer alan şehrin hem Avusturya'da hem de Macaristan'da sınırı vardır. Dünyada bu şekilde iki devlete sınırı olan sadece iki tane başkent vardır. Şehir çok sayıda festivale ve ticari sergiye ev sahipliği yapmaktadır. Şehirde görülecek yerler arasında Bratislava nehir kıyıları,1529’da 1.Viyana Kuşatması öncesi Türk izleri, Bratislava Kalesi, St MartinKatedrali, eski tarihi şehirde gezinti, Grassalkovich Sarayı, Parlamento Binası, Slovak Devlet Tiyatro Binası, Mozart’ın 6 yaşında Maria Theresa’ya ilk konserini verdiği tarihi bina görülecek yerler arasındadır. Bratislava turumuzunda sonra Budapeste’ye yolculuğumuza devam ediyoruz. Budapeşte şehir turumuzda; yaklaşık 150 yıl Osmanlı hakimiyetinde kalan şehirde Osmanlı izlerini göreceksiniz. 17 Kasım 1873 yılında Budin ve Peşte’nin birleşmesi ile Macaristan’ın Başkenti olan Budapeşte şehir turu sırasında Kahramanlar Meydanı, Andrassy ve Rakoczi Caddeleri, Opera ve Sinagog Binaları, Budapeşte’nin simgesi sayılan 1884 -1904 yılları arasında yapılan 700 odalı Parlamento Binası, Tuna Nehri ve kıyıları, Erszebet Köprüsü, Balıkçılar Tabyası, Zincirli köprü, Kale ve Mathias Kilisesi, Citadella, Özgürlük heykeli panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben serbest zaman, rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz için akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yemekli, müzikli ve eğlenceli Çigan Gecesi ve Budapeşte By Night turumuza katılma imkânı. Bu turumuzda ilk olarak gideceğimiz meşhur restoranda hem yerel yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkaracak, şovun bir parçası olacaksınız. Sonrasında Budapeşte By Nigt turumuz, bu turumuzda; Işıklar şehri Budapeşte'nin en önemli İkonlarını rehberiniz eşliğinde görme fırsatı yakalacaksınız. Turumuz sonrası otelinize transfer ve geceleme otelimizde.

    Ekstra Bratislava Turu: 40 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)

    Ekstra Çigan Gecesi & Budapeşte By Night Turu: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 4 çeşit yemek, sınırsız soft içecek dâhildir.)

  7. 7. Gün
    BUDAPEŞTE

    Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Budapeşte Şaheserleri-Estergon-Visegrad-Szentendre turuna katılabilirler. Budapeşte şaheserleri turumuzda şehirde görülmesi gereken tüm noktaları rehberinizin eşliğinde şehrin merkez caddelerinden, Tuna kıyılarından, tarihi köprülerinden ve meydanlarından geçerek Kale bölgesini, Balıkçılar Tabyasını, Matyas Kilisesini ve Budapeste resmini en iyi görebileceğiniz ve çekebileceğiniz Citadella tepesine çıkacağız. Ardından bir orta çağ kalesi ve aynı zamanda av şatosu olan ihtişamlı Visegrad’ı ziyaret ediyoruz. Bu turumuzda Visegrad kalesi panoramik olarak görülecektir. Estergon Katedralini, Osmanlı’dan kalan kalenin kalıntılarını geziyoruz. Daha sonra alışveriş için Szentendre’ isimli bir kasabaya gidiyoruz. Macarların sanatçılar ve artistler kasabası Szentendre’de el işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar gibi pek çok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada alışveriş yapabilir ve Tuna nehrine karşı kafelerinden birinde zaman geçirebilirsiniz.Rehberin bilgilendireceği saatte Budapeşte’ye transfer, Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Tuna Nehri’nin ikiye böldüğü, Avrupa’nın incisi Budapeşte’yi nehirden izleme ve binaların tarihini dinlerken içeceklerini yudumlama fırsatı bulacakları Tuna Nehri gezisine katılabilirsiniz. Avrupa’nın en iyi ışıklandırılan şehrinde Tuna nehrinden müthiş fotoğraflar çekerek unutulmaz anlara tanıklık edeceğimiz turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Tur sonrası özel otobüsümüz ile otele transfer. Geceleme otelinizde.

    Ekstra Budapeşte Şaheserleri-Estergon-Visegrad-Szentendre turu: 60 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)

    Ekstra Tuna Nehri Tekne Gezisi: 35 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 1 soft içecek dahildir.)

  8. 8. Gün
    BUDAPESTE-İSTANBUL

    Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte Budapeste havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve uçuş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları tarifeli seferi PC332 seferi ile 15.25’da İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından İstanbul’a 19.35’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

    (Nisan ve sonrası uçuşlarda PC332 tarifeli seferi ile 13:45 kalkış 16:45 varış olacaktır)

Daha Fazla Gün Görüntüle

Tur Tarihleri

11, 25 Mayıs • 16, 22 Haziran • 06, 20 Temmuz • 03, 17, 31 Ağustos • 28 Eylül • 12, 26 Ekim • 09, 23 Kasım • 14, 21 Aralık

Fotoğraflar

Kampanyalar

Yorumlar

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?