BÜYÜK FİLİPİNLER TURU Tur Programı

Manila (2), El Nido (3), Bohol (2), Boracay (3), Cebu (1) toplamda 11 gece 3* & 4* otellerde oda-kahvaltı + konaklama

Kalkış Yerleri: İstanbul Havaalanı
Gezilecek Yerler: Manila (2), El Nido (3), Bohol (2), Boracay (3), Cebu (1)
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL / SİNGAPUR / MANILA (FİLİPİNLER) UÇUŞU

Filipinler’in başkenti Manila’ya saat 18:10’da varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız ile buluşuyor ve otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Manila’da otelimizde.

OTELİMİZ: ST GILES HOTEL MANILA vb.



2 Gün: MANİLA

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Manila şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. İrili ufaklı pek çok adalardan oluşan ada ülkesi Filipinler’in başkenti Manila ülkenin en büyük adası olan Luzon’da yer almakta 10 milyon üzerindeki nüfUsü ile gelişmekte ve büyümekte olan bir metropoldür. Şehir gezimizin ardından Tagaytay şehrindeki Taal Volkanı ve Gölü’nü ziyaret etmek için Manila’ya 60km uzaklıktaki Tagaytay bölgesine gideceğiz. 311 metre yüksekliği ile dünyanın en küçük aktif volkanı Taal Volkanı, dünyanın en aktif volkanları arasında yer almaktadır. Nefes kesen kaldera içerisinde yatan volkan, coğrafi özelliği ile de dünyada benzersizdir. Ada üzerinde krater, krater üzerinde göl, göl içinde ada, ada içerisinde krater ve krater içerisinde göl. Gölün üzerinde 23 km kare büyüklüğünde bir ada yükseliyor. Taal Volkanı işte bu adanın üzerinde bulunuyor. Volkanın zirvesinde ise, asitli suya sahip bir krater gölü bulunuyor. Bu ada üzerinde ada, göl içerisinde göl özelliğiyle eşsiz bir güzelliktedir. Turumuzun sonunda Manila’ya dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme şehir merkezindeki otelimizde.

OTELİMİZ: ST GILES HOTEL MANILA VB.



3 Gün: MANİLA – EL NIDO

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından başka bir ada şehri El Nido’ya uçuşumuz için havalimanına transfer oluyoruz. Yerel saat ile 12:35’te varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz.

OTELİMİZ: Villa Israel Ecopark El Nido vb.



4 Gün: EL NIDO

El Nido’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kısa tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ: Villa Israel Ecopark El Nido VB

 



5 Gün: EL NIDO

El Nido’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ: Villa Israel Ecopark El Nido VB

 



6 Gün: EL NIDO / BOHOL ADASI- ÇİKOLATA TEPELERİ TURU

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Bohol adasına gitmek için havalimanına transfer oluyoruz. Yerel saat ile 10:20’de Bohol adasına varıyoruz. Varışımız ile Bohol’de bulunma sebebimiz olan Çikolata Tepeleri turu için hazırız. Panglao’dan özel araçlarımızla tura başlıyoruz. Önce Bohol’deki Milli Park'a uğruyor ve dünyada sadece Güney Filipinler’deki adalarda ve Endonezya’nın belirli bölgelerinde bulunan, dünyanın en küçük maymun familyasından gelen “tarsier”leri görüyoruz. Rehberimiz bize bu sevimli hayvanlar hakkında bilgi veriyor. Milli Park'ta onları, orijinal yaşam alanlarında ziyaret ediyoruz. Daha sonrasında turumuza Çikolata Tepeleri adı verilen kireç taşı oluşum höyüğü olan özel oluşumları ziyaretimizle devam ediyoruz. Adanın ortasında, büyük bir alana yayılmış olan, üzerinde bitki yetişmeyen yüzlerce tepeyi özel seyir teraslarından izliyor ve fotoğraflıyoruz. Bu tepeler hakkındaki efsaneleri dinliyoruz. Çikolata Tepeleri özel olarak korunan, Dünya Mirası Listesi'ne girebilmeyi başarmış bir alan. Filipinler’in en turistik noktalarından biri. Dileyen misafirlerimiz tur boyunca yapılacak olan çeşitli aktivitelerin en çılgını olan zipline deneyimini yaşayabilirler. Bu uzun ve yorucu turumuzun ardından otelimize geri dönüş. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ: MALINAWON RESORT VB.

 



7 Gün: BOHOL LOBOC NEHİR TURU

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından özel aracımızla, Bohol’ün ünlü Loboc bölgesine transfer olacağız. Bohol adasının olmazsa olmazlarından Loboc nehrinde bot turu yapacağız. Öğle yemeğimiz turumuz esnasında alınacaktır. Turumuzun sonunda otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ: MALINAWON RESORT VB.



8 Gün: BOHOL – CEBU / BORACAY

Sabah erken saatlerde otelimizden Boracay Adası’na gitmek üzere Havalimanı’na doğru yola çıkacağız. Feribot ile Cebu adasına geçiyoruz. Daha sonra özel aracımızla havalimanına gideceğiz. Checkin işlemlerimizin ardından yerel havayolları ile saat 14:30’da Boracay uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızı takiben özel aracımızla otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

 OTELİMİZ: LA CARMELA DE BORACAY VB



9 Gün: BORACAY

Boracay’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kısa tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ: LA CARMELA DE BORACAY VB.



10 Gün: BORACAY

Boracay’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kısa tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ: LA CARMELA DE BORACAY VB.



11 Gün: BORACAY / CEBU

Uçuş saatimize kadar serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma. Cebu uçuşumuz için    havalimanına transfer oluyoruz. Checkin işlemlerimizi takiben yerel saat ile 16:30’da Cebu’ya hareket. Varışta özel aracımızla karşılanıyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELIMIZ: HOTEL ONE VB.



12 Gün: BADIAN KANYONU VE KAWASAN SELALESI CEBU ADASI – İSTANBUL

Bugün otelde alacağımız kahvaltı sonrası tüm gün sürecek ve eşsiz güzelliklere şahit olacağımız bir gün geçirmek için otelimizden ayrılıyoruz. Baidan Kanyonu ve Kawasan Şelalesi ni görmek için Badian bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Badian Kanyonu ve buranın eşsiz doğası, Gizli cennet misali bir anda karşınıza çıkan doğal güzellikler ile dolu kanyonda yürüyüş turu yapacağız. Kanyonun son kısmında da Kawasan Şelalesi’ne ulaşacağız. Kawasan Şelalesinin büyüleci güzelliğine, yüksekliğine ve maviliğine tanık olup eşsiz güzelliği ile büyüleneceksiniz. Turumuz esnasında öğle yemeği molamız olacak. Turumuz sonunda tabiatın güzelliğinden büyülenmiş ve bir hayli yorgun ancak yine olsa yine giderim diyeceğiniz bir deneyim yaşamış olarak havalimanına transfer oluyoruz. Varışımızın ardından Türk Havayolları direkt uçuşundaki bilet ve bagaj işlemlerimizi yapıyor ve uçaktaki yerlerimizi alıyoruz. Uçak saatimiz 02:15’te Geceleme uçakta.

 



13 Gün: ISTANBUL varış

Türkiye saati ile 13:20’de İstanbul Havalimanı'na varıyoruz ve anılarla dolu bir seyahatimiz daha sonlanıyor.

UYARI!

Tüm katılımcıların, herhangi bir ülkeye seyahat edecekler ise; pasaportlarının gezinin bitiş tarihinden itibaren en az 6 aylık geçerlilik süresinin bulunması gerekmektedir.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları direkt seferi ile İstanbul / Manila – Cebu / İstanbul arası gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti + 1 parça bagaj
  • Yerel Havayolu ile Manila – El Nido arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Yerel Havayolu ile El Nido – Bohol arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Yerel Havayolu ile Cebu – Boracay arası çift yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Programda belirtilen tüm transferler ve şehir turları
  • Programda belirtilen tüm şehirlerarası feribot biletleri
  • Manila (2), El Nido (3), Bohol (2), Boracay (3), Cebu (1) toplamda 11 gece 3* & 4* otellerde oda-kahvaltı         + konaklama
  • Programda belirtilen yerlerde alınacak olan öğünler
  • Programda belirtilen turlar ve otel transferleri
  • Zorunlu Sigorta


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış harcı (150 TL)
  • Kişisel harcamalar ve programda açıkça belirtilmeyen yemekler ve dahil yemelerde alınan içecekler.
  • Tüm yabancı servis tipleri (Bölgelerde hizmet veren tüm yabancı yerel rehberler, şoförler, garsonlar, otel çalışanları ve sınır geçişlerinde hizmet veren valiz taşıyıcıları için tavsiye edilen minimum ücret kişi başı 120 USD’dir. Havalimanında toplanır ve bölgede misafirlerimiz adına yabancı personellere takdim edilmek üzere tur liderine teslim edilir.
  • Filipinler iç hat uçuşlarında valiz ağırlıkları sıkı bir şekilde denetlenmektedir. Bu konuda oluşacak ekstra masraflar dahil değildir. (İç Hat uçuşları 10 KG ile sınırlıdır.)

Filipinler,

Güneydoğu Asya'nın en büyüleyici destinasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. 7.640 adadan oluşan bu tropikal cennet, Manila başkentiyle dünyanın dikkatini çekiyor. Filipinler'in benzersiz coğrafi yapısı ve doğal zenginlikleri, bu ülkenin tarih boyunca çeşitli kültürlerin kesişim noktası olmasını sağlamıştır.

Filipinler Coğrafyası: Eşsiz Bir Doğa Harikası
Ekvatorun kuzeyinde, Büyük Okyanus'ta yer alan Filipinler, Luzon, Visayas ve Mindanao olmak üzere üç ana bölgeye ayrılır.
Tropikal iklimi, yıl boyunca sıcak ve nemli hava koşulları sunar.
Pasifik Ateş Çemberi'nde bulunması, Filipinler'i volkanik ve depremsel aktiviteler açısından zengin bir bölge yapar.
Filipinler'in Çok Kültürlü Nüfusu
Filipinler, çeşitli etnik gruplar ve dillerin mozaği olarak öne çıkar.
Resmi dilleri, Tagalog (Filipino) ve İngilizce'dir.
Asya'nın en büyük Katolik Hristiyan nüfusuna ev sahipliği yapar.
Kültürü, İspanyol, Amerikan ve Asyalı etkilerin harmanlanmasıyla eşsiz bir çeşitlilik sunar.
Filipinler Ekonomisi: Çeşitlilik ve Fırsatlar Ülkesi
Ekonomik yapısı, tarım, sanayi ve hizmet sektörlerine dayanır.
Önde gelen tarım ürünleri arasında pirinç, hindistancevizi, şeker kamışı ve muz bulunur.
Dünya çapında tanınan bir İş Süreci Taşıma (BPO) merkezi.
Turizm, ülkenin ekonomik yapısında önemli bir rol oynar.
Filipinler'de Siyaset ve Yönetim
Demokratik bir cumhuriyet olan Filipinler, başkanlık sistemiyle yönetilir.
Siyasi istikrarsızlık ve yolsuzluk, ülkenin karşı karşıya olduğu başlıca sorunlardır.
Eğitim ve Sağlıkta Filipinler
Eğitim sistemi, geniş ve çeşitli imkanlar sunar.
Sağlık hizmetleri, özellikle kırsal bölgelerde sınırlıdır.
Bu tropikal ada ulusu, zengin kültürel mirası ve doğal güzellikleriyle hem yerlilerin hem de ziyaretçilerin gözdesidir. Filipinler, keşfetmeye değer zengin tarih ve kültürel çeşitliliği ile dikkat çeken bir yerdir. Bu ülke, her açıdan keşfedilmeyi bekleyen eşsiz bir hazine olarak kendini gösteriyor.



Kalkış Yerleri
    Notlar

    - Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir  ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
    - GEZİMOD, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
    - Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden GEZİMOD sorumlu değildir. 
    - Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. 
    - Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan GEZİMOD sorumlu tutulamaz. 
    - GEZİMOD, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. 
    - Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir. 
    - GEZİMOD, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
    - Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez. 
    - Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 20 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 
    - Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez. 
    - Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir. 
    - Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifin e herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
    - Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından GEZİMOD sorumlu tutulamaz. 
    - Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. 
    - 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır. 
    - Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir. 
    - GEZİMOD konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde GEZİMOD dan tazminat hakkı yoktur. 
    - Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır. 
    - Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir.

    - Turlarda kullandığımız araçlar özel olarak turizm için tasarlanmış olup, yatar koltuk ve içerisinde klima (ısıtma ve soğutma) bulunmaktadır. 

    - Katılımcı sayısına göre otobüs, midibüs, minibüs kullanılmaktadır. 


    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/filipin-turu


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 16.05.2024 00:18 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.