PROMO BANGKOK & PATTAYA Türkmenistan Havayolları ile Tur Programı

 

PROMO BANGKOK & PATTAYA TURU

Türkmenistan Havayolları ile 6 Gece 8 Gün

3* veya 4* Oteller

 

Kalkış Yerleri: İstanbul HavalimanI
Gezilecek Yerler: Bangkok (3) – Pattaya (3)
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Aşkabat

İstanbul Havalimanı'nda saat 14:30'da rehberimizle buluşarak check-in işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. T5986 sefer sayılı Türkmenistan Havayolları uçağı, saat 17:50'de havalanacak. Yaklaşık 4 saat 50 dakika süren uçuşun ardından, yerel saatle 23:40'ta Aşkabat'a varıyoruz.



2 Gün: Aşkabat - Bangkok

4 saat 10 dakikalık bir beklemenin ardından T5647 sefer numaralı uçakla Bangkok'a, saat 03:50'de hareket edeceğiz. Yaklaşık 6 saat süren uçuşun ardından, Tayland yerel saatiyle 11:50'de varış.

Varışımızın ardından "Melekler Şehri" Bangkok'un panoramik şehir turuna başlayacağız. Bu turda, Tayland Kraliyet Ailesi'nin mimari sembolü olan Büyük Saray, dünyanın en büyük Çin Mahallesi, Demokrasi Anıtı, Çiçek Pazarı, 45 metrelik ünlü Yatan Buda Heykeli’ni barındıran Wat Pho (giriş dahil) ve 5,5 tonluk, 24 ayar saf altın bir Buda heykeline ev sahipliği yapan Wat Tiramit Tapınağı (giriş dahil) gibi önemli yerleri görmekteyiz.

Gezi sonrası, Bangkok’taki otelimize transfer, konaklama otelimizde.



3 Gün: Bangkok

Oteldeki kahvaltının ardından serbest zaman.

**Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Maeklong Demiryolu Pazarı, Yüzen Çarşı ve Ejderha Tapınağı turumuza katılabilirler. (75 Eur )**

Bu turumuzda Tayland’ın 2 ikonik pazarı ve etrafına sarılmış gerçek boyutlu bir ejderha ile ünlenen Dragon Tapınağı’nı gezeceğiz.

Sabah erken saatte hareket ile Tayland'ın en sıra dışı pazarlarından biri olan Maeklong Demiryolu Pazarı’nı gezeceğiz. Ortasından bir yolcu treni geçen pazarda, siren çaldığında tezgahların nasıl toparlandığına ve yol verdiğine tanık olacağız.

Ardından Hindistan cevizi çiftliğini ziyaret edip Hindistan cevizi şekeri ve Hindistan cevizinden diğer ürünlerin nasıl yapıldığını öğreneceğiz.

Uzun kuyruklu Tay stili tekne ile su kanalları arasına kurulan otantik yerel yaşam manzarası eşliğinde yolculuğun keyfini çıkaracak ve 150 yıllık yüzen çarşıyı ziyaret edeceğiz. Görsel açıdan unutulmaz manzaralara tanık olacak ve nehir üzerinde yerel kanolar ile kurulan açık pazarda alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız.

Son durağımız dış cephesini saran 17 katlı ejderha heykeliyle 80 metreye kadar yükselen Ejderha Tapınağı olacak. Tayland ve Çin mimarisinin eşsiz birleşimiyle Bangkok'un en iyi saklanan sırlarından biri olan pembe Budist tapınağını ziyaret sonrası otele doğru yola çıkıyoruz.



4 Gün: Bangkok

Oteldeki kahvaltının ardından serbest zaman geçiriyoruz.

Dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek olan Bangkok Kanallar turuna katılabilirler. (35 Eur)

Chao Phraya Nehri, geleneksel uzun kuyruklu tekneler, yolcu feribotları ve kargo tekneleriyle canlı bir şekilde akmaktadır ve şehrin can damarıdır. Bu gezi sırasında, antik tapınakların ve modern gökdelenlerin arasından geçerek Tayland'ın başkentine benzersiz bir bakış açısı kazanacağız. Ayrıca, kutsal kedi balıklarını besleme fırsatımız olacak. Eşsiz mimarisi ile tanınan Wat Arun’u panoramik olarak göreceğiz. Gezi sonrasında serbest zaman bulacaksınız.

Akşam, arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Patpong Gece Pazarı ve Khao San Road Gece Eğlencesi turuna katılabilirler. (25 Euro)

Bangkok’un en ünlü ve canlı gece pazarlarından biri olan Patpong Gece Pazarı’na doğru yola çıkacağız. Bu pazarda, Tayland’ın renkli gece hayatını keşfetme şansı bulacaksınız. Yerel el sanatları, hediyelik eşyalar, moda ürünleri ve çeşitli aksesuarlarla dolu tezgahlar arasında gezerek alışveriş yapabilir, pazarlık yaparak uygun fiyatlarla ürünler edinebilirsiniz. Ayrıca, yerel sokak lezzetlerini tatma fırsatını yakalayacaksınız.

Turumuzun son durağı, Khao San Road olacak. Burası, Bangkok’un en hareketli ve popüler gece hayatı merkezlerinden biridir. Barlar, gece kulüpleri ve sokak performanslarıyla dolu bu caddede eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Canlı müzik dinleyebilir, sokak sanatçılarını izleyebilir ve Bangkok’un eşsiz gece atmosferini deneyimleyebilirsiniz. Serbest zaman boyunca dilediğiniz gibi eğlenebilir, yerel içeceklerin ve kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz. Gezi sonrası otelimize transfer olacağız.



5 Gün: Bangkok – Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından, Bangkok'a iki saatlik mesafede yer alan Tayland Körfezi'nin popüler sahil beldesi Pattaya’ya hareket ediyoruz. Yol boyunca, Kraliyet Ailesi’ne ait ünlü mücevher fabrikasını ziyaret edeceğiz. Otele varışımızın ardından serbest zaman geçireceksiniz.

Dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek Milyon Yıllık Taş Parkı ve Pattaya Timsah Çiftliği turuna katılabilirler. (30 Eur)

Bu ilgi çekici parkta, özenle hazırlanmış çiçek ve kaya bahçelerinin yanı sıra, yetişkin timsahlarla gerçekleştirilen çıplak elle yapılan gösterilere tanık olacaksınız.

Akşam, arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak ünlü Alcazar Kabare Gösterisi’ne katılabilirler. (45 Eur)

Bu gösteride, Tayland eğlence sahnesinin en iyi performanslarını izlerken, kültürün büyüleyici karışımına tanıklık edeceksiniz.

Gezi sonrasında otelimize transfer olacağız.



6 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman geçireceğiz.

Dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler. (55 Euro)

Bu turda, Tayland Körfezi’nin kristal berraklığındaki denizi ve ince beyaz kumlarıyla ünlü Mercan Adası’nı keşfedeceğiz. Pattaya sahilinden özel sürat teknesiyle hareket ederek Mercan Adası’na ulaşacağız. Varışımızda, muhteşem plajda deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Öğle yemeği, yerel lezzetlerle plajda sunulacak. Yemek sonrası serbest zamanınızda yüzme, güneşlenme ve adanın doğal güzelliklerinin keyfini çıkarma imkanı bulacaksınız. Gezi sonrası otelimize transfer olacağız.



7 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman geçiriyoruz.

Dileyen misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek Pattaya Simgeleri ve Fil Safarisi turuna katılabilirler. (75 Euro)

Turumuzun ilk durağı, şehrin hilal şeklindeki körfezinin en güzel manzarasını sunan Pattaya Gözlem Noktası olacak. Burada kartpostallık görüntüler için fotoğraf molası vereceğiz. Sonrasında, dev ejderhaların kuşattığı merdivenleriyle Büyük Buda Tepesi'nde bulunan Büyük Buda Tapınağı'nı ziyaret edeceğiz. Fil safarisi öncesindeki son durağımız ise, tamamen tik ağacından oyulmuş ve deniz kenarında yer alan Pattaya'nın en ikonik yapısı olan Hakikat Tapınağı. 105 metre yüksekliğindeki muhteşem salonu, dünyada türünün tek örneğidir. Ne tapınak ne de saray olarak tanımlanabilen bu yapı, felsefe, sanat, kültür ve inancı bir arada barındıran bir alan olarak hizmet vermektedir.

Gezimiz, heyecan verici bir fil yolculuğuyla sona erecek ve yaklaşık bir saat boyunca bu deneyimi yaşayacaksınız.

Gezi sonrasında otelimize transfer olacağız.



8 Gün: Pattaya – Bangkok ✈ İstanbul

Rehberimizin belirteceği saatte havalimanına transfer. T5642 sefer sayılı Türkmenistan Havayolları uçuşu ile saat 04:20’de hareket. Yaklaşık 7 saat 30 dakikalık bir uçuş sonrası yerel saat ile 09:50’de Aşkabat’a varış. 4 saat 30 dakikalık bekleme ve uçak değişikliği sonrası T5985 seferi ile İstanbul’a saat 14:20’de hareket. Yaklaşık 4 saatlik bir uçuş sonrası ülkemiz saati ile 16:20’de İstanbul Havalimanı’na varışımız ile beraber turumuz sona eriyor.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türkmenistan Havayolları ile İstanbul-Aşkabat-Bangkok / Bangkok-Aşkabat-İstanbul hatlarında ekonomi sınıfı uçak bileti ( 25 kg bagaj 5 kg el bagaj hakkı )
  • Uçuşlar esnasında yemek ikramı,
  • 3* veya 4* otellerde 3 gece Bangkok – 3 gece Pattaya konaklama,
  • Otellerde alınacak sabah kahvaltıları,
  • Özel araçla programda belirtilen tüm transferler
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri,
  • Yerel rehberlik hizmetleri,
  • Bangkok şehir turu,


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurt dışı çıkış harcı,
  • Öğle ve akşam yemekleri,
  • Her türlü otel ekstraları, 
  • Ekstra turlar,
  • Sağlık Sigortası
  • Müze ve park girişleri, lokal rehberlik şöför bahşişleri şehir vergileri vb.. tur başında rehbere veya acente yetkilisine 45 € ödenir.
  • Fazla bagaj ücreti,
  • Bahşişler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/tur-5292-promo-bangkok-pattaya-turkmenistan-havayollari-ile.html


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 22.10.2024 15:39 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.