SELANİK & KAVALA & HALKİDİKİ THASSOS ADASI TURU 2 Gece Her Perşembe Tur Programı

 

SELANİK & KAVALA & HALKİDİKİ

THASSOS ADASI TURU

2 Gece Konaklamalı

Her Perşembe Kalkışlı !!!

Kalkış Yerleri: 21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü 21:30 Mecidiyeköy Eski Ali Samiyen Stadı Karşısı (İstikbal Mobilya Önü) 22:00 İncirli Ömür Plaza Önü 23:00 Silivri Vega Avm Önü 00:00 Tekirdağ Merkez Sahil Işıklar 02:30 Keşan
Gezilecek Yerler: Selanik - Kavala - Halkidiki - Thassos Adası
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - İpsala
  • 21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
  • 21:30 Mecidiyeköy Eski Ali Samiyen Stadı Karşısı (İstikbal Mobilya Önü)
  • 22:00 İncirli Ömür Plaza Önü
  • 23:00 Silivri Vega Avm Önü
  • 00:00 Tekirdağ Merkez Sahil Işıklar
  • 02:30 Keşan


Siz konuklarımızı belirlenen yerlerden karşılayarak seyahatimize başlıyoruz. Tekirdağ - Keşan - İpsala güzergahını takip ederek İpsala Türk sınırına varış. 



2 Gün: Kipi - Kavala - Thassos - Selanik

Türk (İpsala) ve Yunan (Kipi) sınır kapılarındaki pasaport ve gümrük işlemleri sonrası Dedeağaç, Gümülcine otoyolu takip edilerek Kavala’ya yolculuk. Kavala’ya varışımızın ardından vereceğimiz extra kahvaltı molasında siz değerli misafirlerimiz eşsiz Kavala kurabiyelerinin tadına bakabilirsiniz. Kahvaltı sonrası Kavala şehir turumuzda Kanuni Sultan Süleymanın yaptırmış olduğu Su Kemeri, Eski Şehir (Panagia) bölgesi, Aziz Nikola Kilisesi, İmaret, Kavalalı Mehmet Ali Paşa evi, Kavala limanı göreceğimiz yerler arasında. Kavala turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz ile extra düzelenecek olan Thassos Adası turuna hareket ediyoruz(25 Euro). Thossas Adasına katılmak istemeyen misafirlerimiz Kavala Merkezde bırakılacaktır ve Thassos Adası dönüşünde tekrar Kavala’dan alınacaklardır. Keramoti limanından bineceğimiz feribot  ile 40 dakikalık zevkli bir yolculuk  sonrası Thassos adasına varıyoruz. Thassos tarihi antik çağlara değin uzanır. O zamanlar Thassos altın ve mermer madenleriyle ünlüydü. 95 km. sahil şeridi adanın göze çarpan güzelliğini sergiler. Rehberimizin anlatımı sonrası Anlaşmalı olduğumuz Beach Club’a transfer. Misafirlerimiz gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkarabilirler. Saat de 16.00 da Thassos adasından Keramoti limanına hareket (Hareket saatimiz mevsime, feribot saatlerine ve yoğunluğa göre değişiklik gösterebilir). Zevkli bir yolculuk ve rehberimizin anlatımları eşliğinde Selanik’e varış ve otelimize giriş yapıyoruz.   



3 Gün: Selanik - Halkidiki

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Selanik’te tüm gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Halkidiki Yüzme Turu’na (Extra 20 €) katılabilirler. Halkidiki, Selanik kentinin güneydoğusunda bulunan bir yarımadadır. Denizi, plajları, koyları, köyleri ve otelleri ile pek çok ülkeden turistin geldiği popüler bir bölgedir. Halkidiki’de gideceğimiz plajda yüzmek ve güneşlenmek için tüm gün serbest zaman veriyoruz. Rehberinizin belirleyeceği saatte yeniden Selanik’e dönüyoruz. Konaklama Selanik’te otelimizde. Dileyen misafirlerimiz  akşam ekstra olarak düzenlenecek olan taverna turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde. Taverna Turu (55Euro)



4 Gün: Selanik -İstanbul

Sabah erken  kahvaltı  sonrası rehberimizin anlatımları eşliğinde Selanik şehir turuna başlıyoruz. Gezimizde göreceğimiz yerler arasında Atatürk’ün evini ziyaret ediyoruz. Akabinde Makedonia Trakya & Bakanlık Binası, Aziz Dimitri Kilisesi, Helexpo International Fuar Alanı, Döner Kule, Liman, Beyaz Kule & Bizans Müzesi, Makedonia Tiyatro Binası, Bedesten, Panagia Calkeon, St. Athanasios, St. Nicholas, St. Harlambos Kiliseleri, Hamza Bey Camii, B.İskender, E. Venezelo meydanı, P. Konstantin Heykelleri,  Aristoteles meydanı, Elefterios Meydanları panoramik olarak görülecektir. Şehir turu sonrası rehberimizin vereceği serbest zamanın ardından aracımızla  İpsala sınır kapısına yolculuk.Tüm misafirlerimiz katılımı şartı ile extra olarak düzenlenecek olan İskeçe, Porto Lagos ve Gümülcine Panoramik Şehir Turuna katılabilirler.(15 Euro) Extra olarak düzenlenen turumuzun ardından Sınır ve Gümrük işlemleri sonrası Tekirdağ Malkara karayolu üzerinden gece İstanbul’a varış , misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.  Tekrar Görüşmek Dileği İle…



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş Dönüş Ulaşım.
  • 3*ve 4* Otellerde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri
  • Mesleki sorumluluk sigortası 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • *Yunan Tavernası 55 Euro.
  • Halkidiki Turu Beach Extra Turu  20 Euro.
  • *Thassos Feribot Ve Transfer  Ücreti  kişi başı 25 Euro.
  • İskeçe, Porto Lagos ve Gümülcine Panoramik Şehir Turu 15 Euro (Tüm Misafirlerimizin Katılımı Şartı İle)
  • *Extra ve Program dışı geziler, kişisel harcamalar.
  • *10 Euro Şehir Otel Konaklama Vergisi Rehber Tarafından Araçta Toplanacaktır.
  • *Yurt dışı çıkış vergisi  ( tur hareketinden önce bankaya yatırılması tavsiye edilir),
  • *Schengen vize ve hizmet bedeli
  • *Yeşil Pasaporta vizesizdir.
  • *Pasaportunda KKTC girişi olanlar Yunanistan’a giriş yapamaz.


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/tur-5283-selanik-kavala-halkidiki-thassos-adasi-turu-2-gece-her-persembe.html


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 18.10.2024 11:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.