Yılbaşı Bükreş Transilvanya Şatolar Turu 2 Gece 4 Gün Tur Programı
Kalkış Yerleri: 20:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi, 21:00 Mecidiyeköy İstikbal Önü, 21:30 Bakırköy Ömür Plaza
Gezilecek Yerler: Bükreş – Sinaia – Bran – Braşov
PROGRAM
1 Gün: Istanbul – Bükreş

20:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi, 21:00 Mecidiyeköy İstikbal Önü, 21:30 Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket ederek, Kapıkule Sınır Kapısı’na doğru yola çıkıyoruz. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Bükreş yolculuğumuz başlıyor.



2 Gün: Bükreş

Sabah saatlerinde Bükreş’ e varışımızın ardından, küçük Paris olarakta bilinen Bükreş şehir turumuza başlıyoruz. İlk olarak Avrupa’nın en büyük binası olan Bükreş Parlamento Sarayı’nı panaromik olarak görüyor ve kısa bi fotoğraf molası veriyoruz. 2.5 milyon nufüsa sahip Bükreş tarihi eserleri ile birlikte geniş bulvar ve caddeleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Turumuza Romanya Büyük Kütüphanesi, Zafer Takı, Bükreş Üniversite Binası, M. Kemal ATATÜRK  Heykeli, Milli Tiyatro, Kraliyet Sarayı, Cretulescu Kilisesi, St. Stavropoleos Kilisini panaromik olarak gördükten sonra, ekstra düzenlenecek olan Romanya’nın köy değerlerinin sergilendiği görülmesi gereken en önemli yerlerden biri olan Köy Müzesi turuna katılabilirler. (20 EURO). Turumuzu bitirdikten sonra otele transfer. Konaklama Bükreş otelimizde.



3 Gün: Bükreş – Sinaia – Bran – Braşov - Bükreş

Sabah otel de alacağımız kahvaltı sonrası tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Transilvanya-Drakula Şatosu – Sinaia-Bran-Braşov turuna katılabilirler. (60 EURO). Turumuza önemli bölgelerinden biri olan Transilvanya ile başlıyoruz. Yıllardır korunmuş ve bozulmamış Ortaçağ şehirlerini görüyoruz.  Sinaia’ da bulunan Peles Kalesi ve Şatosunu geziyoruz. Ardından Bran kasabasında Drakula Şatosunu görüp, Braşov kentine geçiyoruz. Günümüzde hala Ortaçağ görüntüsünü korumayı başaran şehrin tarihi sokaklarında yürüyoruz. Piata Sfatului, Braşov Tarih Müzesi, Kara Kilise ve şehir surlarını panaromik olarak görüyoruz. Turumuzun ardından Bükreş de ki otelimize dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlecek olan lezzetli yemekler ve eşsiz eğlenceyle Yılbaşı Galasına katılabilir. (130 EURO)



4 Gün: Bükreş – Veliko Tarnavo - Istanbul

Otelimiz de alacağımız kahvaltı sonrası otelimizden ayrılarak İstanbul’ a doğru yola çıkıyoruz. Bulgaristan sınırları içersine girdiğimizde, dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlecek olan, Bulgaristan’ın eski başkenti olan dört tepe üzerine Yantra nehir vadisinde kurulu olan Veliko Tarnova şehir turuna katılabilirler.(20 EURO) Turumuzu bitirdikten sonra Kapıkule Sınır Kapısından geçerek İstanbul’ da tur başlangıç yerine dönüyor ve bir sonra ki turda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

* Luks otobusler ile ulasim
* Yerel profesyonel Turkce rehberlik hizmetleri
* 4* Otellerde 2 Gece Bükreş kahvaltı dahil konaklama .
* Tüm otoban check-point ve otopark ücretleri
* Gümrük Vergileri
* Programda belirtilen panoramik şehir turları.
* Araç içi limitli su ikramı
 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Müze ve ören yeri giriş ücretleri
* Tüm kişisel harcamalar
* Öğle ve akşam yemekleri
* Yemeklerde alınan içecekler
* Şöför ve rehber bahşişleri
* MULTİ SCHENGEN VİZESİ (YEŞİL PASAPORT SAHIPLERI VİZEDEN MUAFTIRLAR). 
* Yurtdışı çıkış harcı
* Yurtdışı seyahat sağlık sigortası



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/tur-5243-yilbasi-bukres-transilvanya-satolar-turu-2-gece-4-gun.html


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 22.10.2024 15:23 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.