Yılbaşı Yunanistan Selanik Kavala Turu 1 Gece 3 Gün Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul
Gezilecek Yerler: Keşan – Selanik - Kavala – İskeçe - Gümülcine – Dedeağaç
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Keşan – Selanik
22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi, 23:00 Mecidiyeköy İstikbal Önü, 23:30 Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket ederek, İpsala Sınır Kapısına doğru yola çıkıyoruz. İpsala Sınır Kapısına varışın ardından pasaport ve gümrük işlemleri sonrasında, Kavala’ ya doğru yola çıkıyoruz, Kavala’ya varışımızın ardından kahvaltı molası için ara veriyoruz. Ardından Selanik’ e doğru yola çıkıyoruz.
 


2 Gün: Selanik

Sabah saatlerinde Selanik varışı ile şehir turumuza başlıyoruz. Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan’ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey Camii, E. Venezelo- P. Konstantin heykelleri, Vardar Makedonia, Aristoteles, Elefrerios meydanları görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından Ulu Önder M.Kemal Atatürk’ün Selanik’de ki evini ziyaret ediyoruz. Ardından Selanik otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz ile rehberimizin organize edeceği, Yunanistan Tavernası Yılbaşı Etkinliğinde nefis mezeler ve yemekler ile birlikte Yunan müziği ve buziki eşliğinden sınırsız eğlence. (120 EURO)



3 Gün: Selanik – Kavala – İskeçe - Gümülcine – Dedeağaç - İstanbul

Sabah otelde aldığımız kahvaltının ardından Kavala’ya doğru yola çıkıyoruz. Varışımızın ardından panaromik şehir turumuza başlıyoruz. Su kemerleri, Liman, Kale, 19. Yy Neo Klasik yapılar, Pangia, Eski ve Yeni Şehir, Acropolis, Deniz Feneri, Ag.Nicholas, Teodora Kimssi Kilisesleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethanesi ve heykelini ziyaret edeceğiz. Turun bitiminde rehberimizin vereceği serbest zaman sonra buluşma ve ardından İskeçe-Gümülcine-Dedeağaç bölgelerini panorimik olarak görüp İpsala Sınır kapısına doğru yolculuğumuz devam ediyor. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Porto Logos ekstra turuna katılabilirler. (10 EURO) Sınır kapısına varışımızın ardından pasaport ve gümrük işlemlerini bitirdikten sonra Keşan-Tekirdağ yolu üzerinden İstanbul’a varışımız gerçekleştiriyoruz. Tur başlangıç noktalarına ulaşarak bir sonra ki turda görüşmek üzere misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
* Lüks otobüsler ile ulasim
* Yerel profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
* 4* Otellerde 1 Gece Selanik kahvaltı dahil konaklama .
* Tüm otoban check-point ve otopark ücretleri
* Gümrük Vergileri
* Programda belirtilen panoramik şehir turları.
* Araç içi limitli su ikramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
*Müze ve ören yeri giriş ücretleri
* Tüm kişisel harcamalar
* Öğle ve akşam yemekleri
* Yemeklerde alınan içecekler
* Şöför ve rehber bahşişleri
* MULTİ SCHENGEN VİZESİ (YEŞİL PASAPORT SAHIPLERI VİZEDEN MUAFTIRLAR). 
* Yurtdışı çıkış harcı
* Yurtdışı seyahat sağlık sigortası


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/tur-5242-yilbasi-yunanistan-selanik-kavala-turu-1-gece-3-gun.html


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 22.10.2024 15:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.