PROMO Paris & Normandiya & Amsterdam Turu - Pegasus Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Tur Programı

Şok Promosyon !! 


Anatajlı Tur Paketi 340 Euro yerine 299 Euro 


Notre Dame Katedrali turuna katılabilirler (90 Euro).
Brugges kenti turuna katılabilirler(40 Euro)
Normandiya Turu: 80€
Marken &Volendam turuna katılabilirler (50 Euro).
Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro).


4Gece 3* Otellerde Konaklama İmkanı !!!

Kalkış Yerleri: İstanbul/Sabiha Gökçen Hava Limanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Brüksel - Paris

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş kontuarında GeziMod yetkilisiyle saat 08.00’da buluşuyoruz. Pegasus Havayolu tarifeli seferi ile 11.00’da Brüksel’e uçuşumuz gerçekleşiyor. Yerel saat ile 12.00’da varışımızda bizleri karşılayan özel aracımızla Paris’e hareket ediyoruz. Paris’e varışımız ile panoramik şehir turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli, Champs Elysees, Da Vinci şifresine konu olmuş Louvre Müzesi ve piramit, D’orsay Müzesi, ZaferTakı, Etoile Meydanı, Napolyon’un mezarı, Meclis binası,3.Aleksandr köprüsü,1990 yılı sanayi fuarı amaçlı yapılmış Grand Palace ve Petite Palace, 1789 Fransız devrimine konu olmuş Concorde Giyotin Meydanı, Madeleine Kilisesi görülecek yerler arasındadır. tur sonrası dileyen misafirlerimiz  Eiffel Kulesi, Seine Nehri tekne gezisi,+ Montmarte ressamlar tepesi,+ Sacre Coeur Bazilikası + Notre Dame Katedrali turuna katılabilirler (90 Euro). Turumuzda Eiffel Kulesinin 2. Katına çıkarak bu büyülü kenti yukarıdan keşfetme şansına sahip olacaksınız. Sonrasında Seine nehri üzerinde 1 saatlik tekne gezisi ile adalar etrafında tur atıp Paris’i ve köprülerini nehirden görmenin keyfini çıkaracaksınız. Daha sonra Paris’in en eski ve en yüksek tepesi olan Montmarte’a teleferik ile çıkıyoruz, Sacre ve yanındaki ressamlarıyla ünlü, bohem yaşam tarzını soluyacağınız Tertre Meydanındaki alışveriş veya portrenizi yapacağınız serbest zamanımızın ardından romanlara, şarkılara ve filmlere konu olmuş meşhur Notre Dame katedralini ziyarete gidiyoruz. Katedral gezisi sonrasında Paris’in sıfır noktasında vereceğimiz resim molasının ardından otelimize dönüyoruz



2 Gün: Paris- Normandiya (Rouen & Les Andelys)

Paris Normandiya Amsterdam Turu'muzun Sabah kahvaltımızdan sonra serbest zaman dileyen misafirlerimiz ekstra Normandiya Turu’na katılabilir.Bu turumuziçin Normandiya bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Aslan yürekli Richard’ın kalesi ile meşhur Les Andelys kasabasını ziyaret ediyoruz. Ve kısa bir serbest zaman ardından yolumuza devam ediyoruz. Rouen’e varışımızda şehir turumuz başlıyor. Jeanne d’Arc’ın 10 bin kişi önünde yakıldığı bu şehir Fransa Krallığının en zengin 2. Şehri olmuştur. Rouen Katedrali, Büyük Saat Kulesi, Aziz Maclou Kilisesi ve Arnavut kaldırımlardan yürürken birçok ortaçağdan kalmış yapı göreceğiz. Serbest zaman sonrası Paris'e transfer.

Normandiya Turu: 80€



3 Gün: Paris - Brugge- Amsterdam

Sabah kahvaltısının ardından Brüksel’e hareket ediyoruz. Güzergah üzerinde arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği tablo gibi kanalları, eski köprüleri, UNESCO koruması altındaki yapıları ve çikolatası ile ünlü Brugges kenti turuna katılabilirler(40 Euro). Amsterdam’a varışımızda panoramik turumuz başlıyor. Turumuzda Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Ulusal Anıt, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı, Merkez İstasyon görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Amsterdam

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Marken &Volendam turuna katılabilirler (50 Euro).Turumuzda, özellikle eski bir balıkçı kasabası olan Volendam’ın liman bölgesinde geçirdiğiniz zamana doyamayacaksınız. Ünlü şarkıda da söylendiği gibi “Hollanda’nın gerçek güzelliğini görmek isteyen Volendam’a gitmeli”. Marken kasabasını ziyaretimizde ise balıkçıların şirin ve küçük evlerdeki yaşamlarını izleyebilir ayrıca ucuza hediyelik eşya alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz bu turumuzun ardından düzenlenecek Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda ise; mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda’nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve ren nehri köprüleri, eski başkent ve yönetim merkezi Den Haag, minyatür Hollanda Madurodam, Mestag panorama müzesi(sizi 1880 yılına götürecek), Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi kıyısı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: Amsterdam-Brüksel - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizden sonra Brüksel Havalimanına hareket ediyoruz. Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul’a 13.20’de uçuşumuz gerçekleşiyor. Yerel saat ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına saat 18.55’de varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki GeziMod turumuzda görüşmek dileğiyle..



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    -  Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.

    -  GEZİMOD, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey


    Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket

    tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

    -  Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden GEZİMOD sorumlu değildir.

    -  Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

    -  Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan GEZİMOD sorumlu tutulamaz.

    -  GEZİMOD, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.

    -  Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir.

    -  GEZİMOD, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    -  Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı

    anlamına gelmez.

    -  Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 20 kişidir. Paket tura

    katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    -  Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

    -  Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.

    -  Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifin e herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

    -  Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde

    gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından GEZİMOD sorumlu tutulamaz.

    -  Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

    -  3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır.

    -  Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

    -  GEZİMOD konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde GEZİMOD dan tazminat hakkı


    yoktur.

    -  Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.

    -  Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz

    vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir.

    -  Turlarda kullandığımız araçlar özel olarak turizm için tasarlanmış olup, yatar koltuk ve içerisinde klima (ısıtma ve soğutma) bulunmaktadır.

    -  Katılımcı sayısına göre otobüs, midibüs, minibüs kullanılmaktadır.


    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/sok-promosyon-paris-normandiya-amsterdam-turu


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 27.04.2024 21:48 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.