Dünyadaki Cennet Tulum Turu Türk Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Kurban Bayramı Özel Cancun - İstanbul Tur Programı


Dünyadaki Cennet Tulum
7 Gece / 8 Gün
Türk Hava Yolları ile
Kesin Hareket
Kurban Bayramı Özel
Bembeyaz Kumlar, Muhteşem Karayip Sahili

 

Kalkış Yerleri: İstanbul Yeni Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Cancun - Tulum

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde  Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece saat 23:30’da Buluşuyoruz. Pasaport, bagaj ve biniş işlemlerimizin arından TÜRK HAVAYOLLARI tarifeli seferi ile saat 02:15’te Cancun uçuşumuz başlıyor. Yerel saat ile 12:20’da Cancun’a varışımızın ardından havalimanında karşılanma ve konaklayacağımız otelimize transfer. Otele giriş işlemlerimizin ardından serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz Maya sahilleri tekne turumuza katılabilirler (110 USD) Turumuza öğle yemeği dahildir. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz Akumal turumuza katılabilirler (100 USD) Maya dilinde Kaplumbağalar anlamına gelen bu kent Caretta Caretta kaplumbağalarının  yaşam alanlarından biridir. Şnorkel ve deniz gözlüğünüzün yanınızda olmasını tavsiye ederiz.



4 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz Laguna Kaan Luum & Muyil Antik kenti turumuza katılabilirler. (100 USD) Geceleme otelimizde.



5 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Tulum

Tüm gün serbest zaman. Bembeyaz kumların, muhteşem denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



8 Gün: Tulum - İstanbul

Sabah saatlerinde otelimizden çıkış işlemlerimizi yapıyor ve Cancun havalimanına doğru yola koyuluyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Cancun havalimanına varış. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile 13:10’da İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz. Geceleme Uçakta



9 Gün: İstanbul

Sabah 09:45’te İstanbul havalimanına varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki seyahatinizde tekrar görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimize veda ediyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://mail.gezimod.com/tur-3875-dunyadaki-cennet-tulum-turu-turk-havayollari-ile-7-gece-8-gun-kurban-bayrami-ozel-cancun---istanbul.html


    0850 433 74 34


    Bu çıktı 01.05.2024 03:55 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.